Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Sichuankylling

Til 4 personer på ca. 20 minutter.

4 kyllingfileter olje til steking 2 paprika 1/2 squash ca. 6 sjampinjonger 2 gulrøtter 1 løk 100 g sukkererter eller grønne bønner 1/2 purre 1 dl cashewnøtter (kan sløyfes) Sichuansaus: 3 dl hønsebuljong 1/2 dl soyasaus 2 ss søt soyasaus 1 ss revet frisk ingefær 1 hakket hvitløkbåt 1 ss sambal oelek (chilipasta) 1 ss potetmel til jevning salt og sukker etter smak. I wok eller stekepanne: Skjær kyllingfiletene og grønnsakene i litt store biter. Varm oljen og stek kjøttet mens det stadig vendes rundt. Når kjøttet er hvitt, tilsettes grønnsakene. Fres alt sammen et par minutter. Hell over hønsebuljong. Tilsett soyasaus, ketjap manis, ingefær, hvitløk og chilipasta. Jevn med potetmel utrørt i 1/2 dl kaldt vann. Dryss cashewnøtter over retten før servering. Serveres med ris. (Opplysningskontoret for hvitt kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media