Silje Sandmæl (40) møtte veggen. Så begynte hun å klemme trær

Venner kalte henne «Superwoman» og «Duracell-kanin». Hun var landets mest profilerte forbrukerøkonom og Gullruten-nominert. Så fikk kroppen motorstopp.

KLATREREN: - Når du tar på deg hjelperrollen, blir det til at du ikke tillater deg selv å være sårbar. Det gjør jeg nå, og det merker jeg at de rundt meg synes er herlig, sier Silje Sandmæl. Foto: Agnete Brun
KLATREREN: - Når du tar på deg hjelperrollen, blir det til at du ikke tillater deg selv å være sårbar. Det gjør jeg nå, og det merker jeg at de rundt meg synes er herlig, sier Silje Sandmæl. Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Grantreet i skogen bak huset gir de beste klemmene. Det står der mosen svikter under føttene, der sollyset siles mellom barnålene. Når hun favner rundt stammen som hun nesten, men ikke helt, rekker rundt, tenker ikke Silje Sandmæl på å løpe sine faste 12 kilometer, eller å greie ut om statsbudsjettet. Hun tenker ikke på å bryte rekorder, på prestasjonsdriven som har gjort DNBs forbrukerøkonom og programleder for «Luksusfellen» til en kjendisprofil.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer