Sin fars datter

Et halvt år etter at faren ble påkjørt og drept, klamrer Stella Mwangi (25) seg til alt han lærte henne.

Løsnet: Stella Mwangi låste seg inne på et studiorom og skrev 12 låter på 10 dager i mai. Nå er hun tilbake etter at faren ble påkjørt og drept. Musikken holder henne så vidt oppe.
Løsnet: Stella Mwangi låste seg inne på et studiorom og skrev 12 låter på 10 dager i mai. Nå er hun tilbake etter at faren ble påkjørt og drept. Musikken holder henne så vidt oppe. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De sa at hun ikke trengte å si noe. Men hun ville. Hun hadde millioner av fine ord om faren sin. Han lå i en kiste foran henne, under bisettelsen i Røde Kors-huset i Oslo. Da kom ordene til henne.

Stella Mwangi tok til å prate om den gangen de bodde på Eidsvoll og alt var uskyldsrent og i starten av alt og faren lærte henne å sykle.

- Jeg hadde problem med balansen og bremsingen. Hver gang føk jeg inn i buskene og slo meg. En gang tryna jeg ordentlig, da jeg fikk dette arret.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer