Sitrongrillet pir på toast

4 porsjoner.

8 pir

1 ss havsalt

revet skall og saft av 1 sitron

4 skiver landbrød

2 hvitløkbåter, delt i to

2 godt modne tomater

2 - 3 ss strimlet, flatbladet persille

olje til steking

Rens pirene og gni dem inn med salt både utvendig og i buken. Fordel sitronskallet i buken og drypp sitronsaft over. La fiskene ligge og trekke i 10 - 15 minutter. Stek brødskivene gylne og sprø i oljen. Gni snittflaten påhvitløkbåtene på begge sider av skivene. Del tomatene og gni demgodt inn i skivene. Stek pirene i olje på grill eller i stekepanne, 23 minutter påhverside. Fordel de nystekte fiskene på brødskivene og dryss strimlet persille over. Serveres varmt og nystekt.

Flere oppskrifter og tips finner du på: www.godfisk.no