Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Sitrontorsk

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

800 g torskefilet 2 dl vann saft og revet skall av 1/2 sitron 1 ts salt 2 ts maisenna 1/4 fiskebuljongterning 400 g dypfryste grønne erter 1 eggeplomme 1 dl kaffe- eller matfløte. Kok opp vann, sitronsaft og skall, salt, maisenna og fiskebuljongterning. Legg i fisken og la den trekke i ca. 10 minutter. Legg ertene i kokekaret sammen med fisken de siste 5 minuttene. Ta fisken forsiktig opp og hold den varm. Visp sammen eggeplomme og fløte og visp dette inn i kokevannet. Varm sausen til den tykner, rør hele tida. Smak til med salt om nødvendig. Server fisken i sausen med kokte poteter. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!