Du leser nå Dagbladet Pluss
BEDRE TIDER: Mye har skjedd siden den vanskelige barseltiden da Siv Agerbo ble mamma for første gang. Sønnen William (t.v.) har blitt 4,5 år, datteren Julie fyller snart 3. Nå som barseldepresjonen er over, synes hun den lærte henne mye. Foto: Paul Paiewonsky
BEDRE TIDER: Mye har skjedd siden den vanskelige barseltiden da Siv Agerbo ble mamma for første gang. Sønnen William (t.v.) har blitt 4,5 år, datteren Julie fyller snart 3. Nå som barseldepresjonen er over, synes hun den lærte henne mye. Foto: Paul Paiewonsky Vis mer

Siv (33) ville ikke mate babyen sin. Helena (28) drømte om å bli påkjørt for å få fred

Barselsdepresjon rammer mer enn hver tiende kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MAGASINET (Dagbladet:) Siv Agerbo er 29 år. Det er sju uker siden hun ble mamma for første gang. Nå kler hun på vesle William, og kjører til fastlegen.

«Jeg har ikke lyst til å gi ungen min mat mer», sier hun på legekontoret. Legen skjønner raskt at noe er galt, og henviser Siv til psykolog med diagnosen barseldepresjon.

Den siste tida har Siv følt at hun og William er alene mot verden. Hun kjenner på at det beste kanskje er å isolere seg. Hun skjønner også at det ikke er slik det skal være, hun skal ikke ha disse tankene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer