Du leser nå Dagbladet Pluss

Sixpack-generasjonen: Guttekroppen koster sin mann

Guttekroppen i 2014 koster sin mann. For noen blir det en besettelse.

GJENGEN: Syttenåringene fra Lørenskog som bader på Huk i Oslo er bevisste på hvordan den bra sommerkroppen skal se ut. Selv er de ikke fanatiske når det gjelder trening. Fra venstre: André Lundberg, Dennis Nordanger, Tan Hellerød, Christoffer Onsum, Jesper Lunde og Magnus Tvedt. Foto: ELISABETH SPERRE ALNES
GJENGEN: Syttenåringene fra Lørenskog som bader på Huk i Oslo er bevisste på hvordan den bra sommerkroppen skal se ut. Selv er de ikke fanatiske når det gjelder trening. Fra venstre: André Lundberg, Dennis Nordanger, Tan Hellerød, Christoffer Onsum, Jesper Lunde og Magnus Tvedt. Foto: ELISABETH SPERRE ALNESVis mer

MAGASINET (Dagbladet): - Vent`a, du kan få se. Jeg må bare finne mobilen... Her! Her er det først lagt inn tretti sekunder med jumping jacks, altså spensthopp. Så er det tretti sekunder med push ups, så sit up crunches, så er det triceps dips, så planke i tretti sekunder... Sideplanke, den tar musklene her på sida, den v'en nederst på siden, du vet...

André Lundberg (17) må skygge for den sterke sola med hånda for å kunne se og vise frem de små strekfigurene som demonstrerer et sjuminutters intensivprogram i en egen treningsapp i telefonen hans.

- Og dette gjør du hver kveld, også etter å ha vært i treningsstudio?

- Ja, prøver på det. Jeg vet jo hva slags kropp jeg vil ha. Jeg vet hvor jeg vil. Men det krever jævlig mye jobbing, da. Flere år. Det er et stykke igjen!

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.