Du leser nå Dagbladet Pluss

Sjakktrekk

Ludo- og Chess-gründeren Idar Vollvik (43) måtte miste alt han hadde før han fant ut hva lykke virkelig er.

Tøff januar: Januar er en tøff måned for alle, spesielt for Idar Vollvik. Nå flytter han til Thailand.
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
Tøff januar: Januar er en tøff måned for alle, spesielt for Idar Vollvik. Nå flytter han til Thailand. Foto: Jørn H. Moen / DagbladetVis mer

- Jeg er jo lei av å snakke om de pengene. Men: Det va'mine penga! Itj Oljefondets penga, itj skattebetalerans penga, itj kommunans penga. Ingen arbeidsplasser gikk tapt. Det medførte ingen politiske endringer. Og jeg brukte jo ikke disse pengene, for det hadde virkelig vært noe å skrive om.

- Har du ikke brukt dem opp?!

- Nei. Æ ha investert dæm bort.

Min Gud, som Idar Vollvik kan prate. Vi har vært sammen med ham i tre timer, og det er lange enetaler, og ethvert forsøk på å bryte ham av blir avfeid med vent no litt eller høylytte MEN, med pekefingeren i lufta. Han er blitt hes nå. Vi sitter trangt i en liten blå Audi A1 et eller annet sted i et vintermørkt Fana. Vi skal på Rema 1000.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

E-avisa er inkludert hver dag

1 UKE*

Prøv Pluss

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr per første uke. 0,14 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr per 6 måneder. 2,49 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.