Sjefsbaker

Per Sundnes er fast makker i «Store studio» og utrolig opptatt av overflatisk popkultur og kaker.

Har du det bra nå?{ndash}Helt fenomenalt {ndash} som alltid. Hvorfor? {ndash}Det er lite nedturer i «Krinken». Det er ikke mange arbeidsplasser hvor du våkner og gleder deg til å gå på jobb. Dessuten begynner plateåret å komme i gang, det tar seg opp på kino, det er mange kule utstillinger og mye godt øl i kranene.. Hva var det første du tenkte da du våknet i dag morges? {ndash}Da lå jeg og lurte på om jeg skulle pynte bursdagskaka til en kollega før jeg gikk i dus-jen. Jeg er sjefsbaker i redaksjonen. Baker hva det skal være. Spesialiteten er hvit sjokolademoussekake på nøttebunn. Hva er meningen med livet?{ndash}Å ha det gøy. Og så er det familie og venner, god litteratur, god film, god musikk og god vin. I tillegg er det å se serien «The Office», som jeg kjøpte på dvd i England. Er det noe du angrer på i livet?{ndash}At jeg ikke var med i korps i barndommen. Mange av mine venner som spiller et instrument, begynte i korps. Selv var jeg for kul til å spille i korps. Hvordan vil du bli husket?{ndash}Som stor i kjeften og snar til å springe! Men på gravsteinen min kommer det nok til å stå «han som intervjuet Madonna». Hva er det morsomste du har gjort?{ndash}Å jobbe med Anne & co. i «Store studio». Det var også fantastisk å undervise fire år på videregående skole. Hvis du fikk en million kroner, hva ville du brukt dem på?{ndash}Jeg ville kjøpt ei Saltdalshytte til mor og far. For resten av pengene ville jeg ta med meg redaksjonen til New York. Hvilket ord er du drittlei?{ndash}Fedon. Dietten er grei, men må alle snakke om den hele tida? Hvilket yrke, bortsett fra ditt eget, kunne du tenkt deg å prøve?{ndash}Lærer. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom?{ndash}Hallo! Shaken or stirred? bente.froytlog@dagbladet.no