Sjømatgryte

4 porsjoner.

Alt i ei gryte - raskt laget, enkelt servert. Bruk de grønnsakene du har, alt blir godt Ca. 750 g fiskefilet (torsk, sei, hyse eller annen fisk) ca. 750 g grønnsaker - f.eks. gulrøtter Persillerot Sellerirot Purre blandet 2 dl vann 1/2 ts salt 1 ss hvetemel 1 1/2 dl vann 1/2 fiskebuljongterning Salt Pepper Hakket persille eller annet grønt. Rens og skjær grønnsakene i terninger. Kok dem i vann med fiskebuljongterning til de er litt møre. Rør sammen hvetemel og vann til jevning. Tilsett jevningen, men du rører godt og kok opp. Skjær fiskefileten i serveringsstykker, legg dem i kjelen med grønnsakene og la retten trekke til fisken er gjennomkokt og grønnsakene møre. Smak til med salt og pepper og dryss persille over før servering. Server med brød til. Flere oppskrifter og tips: www.godfisk.no