Sju deilige grillviner

St. Hans er passert, men smaken av lyse, lange kvelder, grill og vin skal vi ha lenge.

Foto: Mette Randem
Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Utvalget av vin til grilling har alle sin matanbefaling. Det fins mange muligheter for å leke seg litt.

Lam og sau er vinvennlig mat. Storfe, svin, pølser i alle fasonger og variasjoner, fisk og kamskjell er også snadder for mange. Ikke vær engstelig — det er bare å prøve seg fram.

Suveren libaneser Dagbladet har smakt på mange viner som passer til grilling. Her får du sju gode anbefalinger. Denne gang har vi bare tatt med de røde.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer