||| Utvalget av vin til grilling har alle sin matanbefaling. Det fins mange muligheter for å leke seg litt.
Lam og sau er vinvennlig mat. Storfe, svin, pølser i alle fasonger og variasjoner, fisk og kamskjell er også snadder for mange. Ikke vær engstelig — det er bare å prøve seg fram.
Suveren libaneser Dagbladet har smakt på mange viner som passer til grilling. Her får du sju gode anbefalinger. Denne gang har vi bare tatt med de røde.
Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.
Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.
55,-
1 uke
1,-
1 måned
249,-
3 måneder
Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.