Sju deilige grillviner

St. Hans er passert, men smaken av lyse, lange kvelder, grill og vin skal vi ha lenge.

Foto: Mette Randem
Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Utvalget av vin til grilling har alle sin matanbefaling. Det fins mange muligheter for å leke seg litt.

Lam og sau er vinvennlig mat. Storfe, svin, pølser i alle fasonger og variasjoner, fisk og kamskjell er også snadder for mange. Ikke vær engstelig — det er bare å prøve seg fram.

Suveren libaneser Dagbladet har smakt på mange viner som passer til grilling. Her får du sju gode anbefalinger. Denne gang har vi bare tatt med de røde.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer