Foto: Mette Randem
Foto: Mette RandemVis mer

Sju deilige grillviner

St. Hans er passert, men smaken av lyse, lange kvelder, grill og vin skal vi ha lenge.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

||| Utvalget av vin til grilling har alle sin matanbefaling. Det fins mange muligheter for å leke seg litt.

Lam og sau er vinvennlig mat. Storfe, svin, pølser i alle fasonger og variasjoner, fisk og kamskjell er også snadder for mange. Ikke vær engstelig — det er bare å prøve seg fram.

Suveren libaneser Dagbladet har smakt på mange viner som passer til grilling. Her får du sju gode anbefalinger. Denne gang har vi bare tatt med de røde.

• Château Musar 2001 fra

Libanon er en fantastisk vin.

Musar har hatt en liten nedgangsperiode fra 1986 til 1995, men har nå jobbet seg tilbake til ny storhet.

Vinen passer utmerket til grillet kjøtt med fettmarmorering.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn