Skalldyrpizza

4 porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

200 g reker uten skall 2 dl revet ost 2 ts pizzakrydder. Pizzabunn: 1 1/2 dl vann 1 ts salt 1 ss olje 25 g gjær 4 dl hvetemel. Pizzasaus: 1 glass ferdig pizzasaus. Rør ut gjæren i lunkent vann, tilsett olje, salt og mesteparten av hvetemelet. Arbeid til en fast glatt deig. Sett til heving i 20 minutter.

Kjevle ut pizzadeigen, ca. 40 cm, legg den på bakepapir på bakebrett. La bunnen heve i 10 minutter. Stek pizzabunnen i 10 minutter ved 180 grader.

Fordel tomatsausen over den halvstekte pizzabunnen og legg reker og ost på toppen. Dryss over pizzakrydder.

Stek 10 minutter ved 220 grader til osten har smeltet og fått farge.

Legg over på et fat og dryss litt frisk basilikum på toppen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer