Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Skalldyrsalat med lakserogn

Fire porsjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

1 hode eikebladsalat eller annen salat 1/2 kg reker med skall 1/2 kg blåskjell eller hjerteskjell 2 dl hvitvin eller vann 1 finhakket hvitløkbåt 1/2 løk i båter 4-6 ss lakserogn 1 dl finstrimlet paprika, gjerne en blanding av rød, gul og grønn. Slik gjør du: Vask og skrubb skjellene godt og kok dem i vann eller hvitvin med løk og hvitløk. Riv salaten og rens rekene. Bruk en passende skål, legg salaten i bunn og fordel reker og skjell over. Anrett lakserogn og paprikastrimler. Server med toast eller annet brød. Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!