<strong>ARI I AMERIKA:</strong> - Det er blod på veggene, sier forfatter og kunstner Ari Behn (46) om bildene på anerkjente Gabba Gallery i Los Angeles. Foto: Klaudia Lech
ARI I AMERIKA: - Det er blod på veggene, sier forfatter og kunstner Ari Behn (46) om bildene på anerkjente Gabba Gallery i Los Angeles. Foto: Klaudia Lech Vis mer

Det siste Dagbladet-intervjuet med Ari Behn:

- Skammen har kommet snikende

Lenge var han lammet av smerte. Nå lever Ari Behn (46) ut sin største drøm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Hvorfor snakket du til ham!?! Hvorfor snakker du med andre menn på den måten?! Jeg vil ikke ha noe av det, hører du! Det passer seg ikke!En snauskallet, atletisk mann i treningstøy hveser ut aggresjon gjennom sammenbitte tenner. Sekunder tidligere har kona hans gitt en kompliment til en passerende mann. Hun har sett beundrende på hans lilla, dobbeltspente velurjakke fra Dolce & Gabbana med en rosett på venstre bryst, og ropt begeistret til den fremmede.Alt hun sa var at hun syntes jakka var vakker. At han kledde den godt. Og den fremmede vendte seg, mens han gikk videre på turstien der klippelandskapet han tok seg ned fra stupte i Stillehavet og svarte kråker fløy lavt.Han så på kvinnen og sa varmt:- Thank you, sweetheart.Det var alt. Det var nok.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer