«Skammens tjenester»: Hvorfor vil ikke folk betale for hjelp til barne-oppdragelse?

Det er fortsatt stor motstand mot kjøp av tjenester i hjemmet.

NEI TAKK:  Å betale for hjelp til oppdragelse, leksehjelp, montering av Ikea-møbler og kjøring av barn til fritidsaktiviteter eller skole, er noe bare mellom 10 og 20 prosent er villige til. Det viser resultatet av en stor undersøkelse.
NEI TAKK: Å betale for hjelp til oppdragelse, leksehjelp, montering av Ikea-møbler og kjøring av barn til fritidsaktiviteter eller skole, er noe bare mellom 10 og 20 prosent er villige til. Det viser resultatet av en stor undersøkelse. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er dugnad, i barnehagen, i velet, i idrettsklubben, og det bakes, og det bakes. De som snekrer, spiser kake. Og de spiser kaker de selv har bakt. For hvis noen kommer med en ferdig og lekker kake fra nærmeste bakeri, regnes det som en uting.

Man kan selge arbeidskraften sin i arbeidstida, men når vi samles over raker, spader og malerkoster, så vil vi ikke se snurten av den kommersielle verdens ansikt.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer