Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Skidronningen

Bente Skari (30) har akkurat avsluttet sin aktive skikarriere. Det angrer hun ikke på. Bente Skari er bare ikke typen til å angre.

Har du det bra nå? {ndash}Jeg har det veldig bra, jeg. Og det er du helt sikker på? {ndash}Foreløpig føles alt helt fint, og jeg angrer ingenting. Men det er alltid lite konkurranser og trening i april, så jeg har ikke merket noen brå overgang ennå. Det kan jo føles litt rart og tomt etter hvert. Men ikke med det første. For nå skal jeg til Florida med mannen min. Hva var det første du tenkte på da du våknet i morges? {ndash}Jeg tenkte på priser på briller og ski. Jeg har vært på messe og solgt skiutstyr, og da må prisene kunnes på rams. Jeg tror det har surret i hodet mitt i hele natt. Hvis du hadde en million kroner, hva ville du brukt pengene til? {ndash}Da ville jeg kjøpt meg en fin bil, og dratt på ferie. Nå skal jeg på ferie uansett. Men den er ikke så voldsomt dyr. Hva er det morsomste du har gjort? {ndash}Det tror jeg må være en tur til Sørlandet med fire venninner da jeg var 18 år. For de andre var det bare ferie. For meg var det trening også. Men stort sett var det bare sol og sommer. Hvilket ord er du lei? {ndash}«Vanskelig». Jeg er veldig opptatt av at man ikke skal fokusere på vanskelighetene og hindringene, men isteden på, ja du vet, utfordringene. Hva er ditt favorittord? {ndash}Framgang. Når er du lykkelig? {ndash}Når jeg kan samle venner og familie til middag. Det har jeg faktisk ikke kunnet gjøre siden jul. Hvordan vil du bli husket {ndash}Jeg tror neppe jeg har anledning til å bli husket som noe annet enn som en god skiløper, nå som jeg forsvinner ut av søkelyset. Men gjerne også som en positiv og rettferdig jente. Er det noe du angrer på i livet? {ndash}Generelt så tror jeg ikke man skal angre for mye. Man gjør ting her i livet man kanskje ikke ville ha gjort om igjen. Men det er ikke meningen at alt skal være så rosenrødt og perfekt. Og jeg angrer fortsatt ikke på at jeg la opp, nei. Hva er meningen med livet? {ndash}Å ha det godt og gjøre det man trives med. Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa idet du ankom? {ndash}«Velkommen».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling