Du leser nå Dagbladet Pluss

Skiftende fiskelykke

Når alt stemmer, er Fjord blant Oslos beste sjømatrestauranter.

Tidvis perfekt: Fjord serverte den beste retten med fjelløret Robinson og Fredag kan huske å ha spist, men ikke alt var like spennende da de var på besøk.
 Foto:Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Tidvis perfekt: Fjord serverte den beste retten med fjelløret Robinson og Fredag kan huske å ha spist, men ikke alt var like spennende da de var på besøk. Foto:Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Det er ingen premie for å gjette at det er mat fra havet som står i sentrum på restaurant Fjord. Ole Jonny Eikefjords tredje restaurant åpnet dørene i 2007, vegg i vegg med søsterrestauranten Eik. Seks år seinere er konseptet uforandret. Moderne, kreativ kvalitetsmat av fisk og skalldyr går ikke av moten med det første.

En hverdagskveld i august var det omtrent halvfullt, med like deler forretningsfolk og par som var ute for å hygge seg. Interiøret i det relativt lille, men velutnyttede lokalet er på den mørke siden. Fargepaletten går i kraftig blått og gull, med utstrakt bruk av glass. I taket henger heftige lysekroner med oksehorn, mens sittebenkene som kranser bordene langs vegger og vinduer er kledd i lyst geite-skinn. Geita på Fredags plass var temmelig nedslitt, og bar i likhet med en del andre detaljer i lokalet preg av en tids bruk. Snart på tide med en liten oppussing?

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.