Skinke- og pastasalat

Mat til 2 på 20 minutter.

200 g kokt skinke i strimler Pasta (se mengde på pakken) 6 reddiker i tynne skiver 150 g sukkererter 1 rød løk i ringer 1/2 dl ristede pinjekjerner (kan sløyfes). Kok pastaen etter anvisning på pakken og avkjøl den i kaldt vann. Frosne sukkererter kokes 1-2 minutter og avkjøles raskt i kaldt vann. Ferske sukkererter smaker best rå. Rist pinjekjernene i varm, tørr stekepanne til de har fått gyllen farge. Bland alle ingrediensene og strø pinjekjernene på toppen. Yoghurtdressing: 1 dl yoghurt naturell 2 ss hakkede urter ( sitronmelisse, persille eller gressløk) 1 ts sukker. Bland urtene i yoghurt og rund av med sukker. Du kan også lage en vinaigrette. Vinaigrette: Fransk dressing 1 ss balsamicoeddik 1/4 ts salt 1/4 ts pepper 3 ss olje. Bland krydder og eddik til det har løst seg litt opp. Rør inn oljen og hell over salaten. (Matprat.no) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!