Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Skinke og pasta

20 min.4 pers.

ca. 300 g skinkerester 1 liten boks sjampinjong 2 dl rød og grønn paprika 2 1/2 dl melk 1 1/2 ss hvetemel 1 dl revet sterk ost f.eks. cheddar 1 eggeplomme salt og pepper. Rist sammen melk og mel, kok opp under omrøring. Tilsett skinke, sopp og paprika. Ta kjelen av plata, rør inn revet ost og eggeplomme, smak til sausen med salt og pepper. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell litt av kjøttsausen over pastaen og server resten ved siden av. Opplysningskontoret for kjøtt

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media