Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut

Skinkebiff med bønner

Til 4 personer på 15 ca. minutter.

4 skinkebiffer à ca. 150 g ca. 1/2 ts salt ca. 1/2 ts peppermiks 1 båt hvitløk 4 ss olje 1 boks hermetiske tomater 250 g frosne aspargesbønner 1/2 ts oregano 1/2 ts pepper 1/2 ts salt. Slik gjør du: Finhakk hvitløken og fres den i 2 ss av oljen i en liten kjele. Tilsett hermetiske tomater, pepper og oregano. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter. Tilsett bønnene og la dem koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt. Krydre skinkebiffene med salt og peppermiks. Bruk 2 ss olivenolje og stek dem i varm panne ca. 1 minutt på hver side. Serveres straks med bagetter eller annet brød. (Opplysningskontoret for kjøtt) Lyst på noe annet? Se alle mattipsene!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media