Skinkebiff med Provencegrønnsaker

4 porsjoner.

4 porsjoner

800 g skinkebiff

1 ts salt

¼ ts pepper

2 ts provencekrydder

Slik gjør du:

Ha krydder på skinkebiffene og grill dem raskt på sterk varme ca. to minutter på hver side. Legg dem over på aluminiumsfolie på grillen, legg over lokk og la dem ettersteke i 3–4 minutter.

Foliebakt grønnsakmiks:

1 stk. grønn paprika

1 stk. gul paprika

1 stk. rød paprika

1 stk. grønn squash1

1 stk. løk

1 båt hvitløk

1 ts salt

1/2 ts pepper

1 ss friske urter (for eksempel rosmarin, basilikum, timian)

2 ss olje.

Slik gjør du:

1. Rens og del grønnsakene i strimler/biter, løken kan deles i båter.

2. Pensle et folieark med olje og legg grønnsakene over.

3. Dryss over salt, pepper og urter og ev. resten av oljen.

4. Pakk folien tett sammen og legg den på grillen i 15–20 minutter avhengig av hvor varm grillen er. Serveres med pesto.