Skinkekrans

Dagens mattips.

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| 2 1/2 dl vann125 g smør125 g hvetemel2 dl revet ost3—4 egg1/2 issalat2—300 g skinke300 g Jarlsberg eller annen hvitostananas, paprika, agurk1 beger rømme1 ss chilisaus1—2 purreblad1/2 bunt klippet persille

Slik gjør du:

1. Kok opp vann og smør. Ha i alt melet og osten. Kok til røren samler seg i en klump og slipper kjelen. Ta kjelen av platen. Halvvisp 1 egg om gangen og rør det inn i røren. Røren må ikke bli for tynn. Den skal så vidt holde formen. Legg røren med to skjeer i en ring på en stekeplate med bakepapir.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer