Skjønnhetens pris

Jan Thomas (45) har brukt halve livet på å perfeksjonere utseendet. I dag er han 98 prosent fornøyd med sitt eget speilbilde.

Utvider: Jan Thomas planlegger å åpne fire nye JT-salonger. — Jeg trenger ikke å skape blest rundt min person lenger. Folk vet stort sett hvem jeg er og hva jeg driver med. Det er ikke selvgodhet, men en realitet, sier han.
Utvider: Jan Thomas planlegger å åpne fire nye JT-salonger. — Jeg trenger ikke å skape blest rundt min person lenger. Folk vet stort sett hvem jeg er og hva jeg driver med. Det er ikke selvgodhet, men en realitet, sier han. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

— Det er vanskelig for meg å jobbe inne i salongen. Jeg kan ikke stå ved vinduet og være fagperson når folk banker på vinduene og roper, sier han.

Inne i salongens vip-rom åpner Jan Thomas ei kremkrukke, kroker ut ei hvit ert med fingeren og smører hendene.

Utenfor vinduet blåser blodrøde blader forbi, men han smiler mildt. Her slipper bare årstidas trender inn.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer