Skjulte sykdommer: - Det er tøft å ha det slik. Man tror alltid det verste

Hun har slitt med til dels svært synlige sykdommer i 17 år. Men det er et nytt usynlig hjerteinfarkt Marit Christensen frykter mest. Skjønt, frykter og frykter.

ET LIV I BIL: Marit Christensen er avhengig av sin kjære venn bilen, hovedsakelig som følge av hofteproblemene, men også fordi hun frykter et nytt hjerteinfarkt. Her på Skøyen i Oslo, hvor hun også bor.
ET LIV I BIL: Marit Christensen er avhengig av sin kjære venn bilen, hovedsakelig som følge av hofteproblemene, men også fordi hun frykter et nytt hjerteinfarkt. Her på Skøyen i Oslo, hvor hun også bor. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er ikke redd for å dø. Et massivt hjerteattakk kjenner du ikke. Det er en human måte å dø på, sier den tidligere NRK-profilen.

- Men i år har jeg for første gang følt redsel. En angst for at utgangen nærmer seg. Og jeg vil ikke pakke sammen ennå. Jeg vet at jeg lever på overtid. Uten flinke leger og god medisin, hadde jeg vært død for lenge siden.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer