Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Skole for livet

Solomia Karoli (47) ble grovt mishandlet som barn. Hun mener norske myndigheter må stille krav til romfolket for å hindre at det samme skjer igjen.

Minner: Solomia har ingen barndomsbilder av seg selv. Det har Unn. De blir begge rørt når de begynner å snakke om den
gode tida etter sykehusoppholdet, da Solomia bodde med Unns familie
Minner: Solomia har ingen barndomsbilder av seg selv. Det har Unn. De blir begge rørt når de begynner å snakke om den gode tida etter sykehusoppholdet, da Solomia bodde med Unns familie Vis mer

||| «Ved utgangsdøra sto en elektrisk stråleovn. Polykarp befalte meg å stille meg foran den. Deretter kommanderte han meg til å holde den sterkt forbrente hånden over varmen fra stråleovnen. Selv om han ikke snakket godt tysk, hadde han snappet opp forskjellige tyske ord under åra i konsentrasjonsleiren. Det meste var skjellsord av forskjellige slag. Nå kommanderte han meg til å stå og snakke tysk med hånden over stråleovnen. Varmen fra stråleovnen etset seg inn i brannsåret mitt, og når smertene ble helt uutholdelige, trakk jeg hånden til meg. Polykarp, som var full, ble rasende og sa han ville drepe meg om jeg ikke holdt hånden over varmen og samtidig snakket tysk. Det lyste hat og galskap ut av øynene på ham. Av redsel fortsatte jeg å holde den forbrente hånden over varmen. Iblant knakk bena sammen under meg og jeg må sikkert ha svimt av flere ganger. Men Susanne og Polykarp fikk meg raskt opp igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?