<strong>SKOLENS ROLLE:</strong> At skolen inntar en rolle der de vet bedre enn samtlige foreldre i Oslo, og samtidig definerer behovet for når en familie trenger et pusterom, må kunne sies å være langt utover skolens mandat, skriver Håvard Tjora. Illustrasjon: COLOURBOX
SKOLENS ROLLE: At skolen inntar en rolle der de vet bedre enn samtlige foreldre i Oslo, og samtidig definerer behovet for når en familie trenger et pusterom, må kunne sies å være langt utover skolens mandat, skriver Håvard Tjora. Illustrasjon: COLOURBOX Vis mer

- Skolen framstår som en autoritær og bedrevitende familieoppdrager

Den nye, strenge permisjonsregelen gjør familien til skolens fiende, skriver Håvard Tjora.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): Nylig brukte jeg opp tre timer av livet mitt i møte med et av landets flyselskap.

Flyet mitt ble innstilt, og jeg rakk følgelig ikke de neste flyene mine. Da jeg ringte for å få igjen pengene for billettene, viste det seg at det ikke var mulig.

Jeg kunne riktignok få igjen pengene for det flyet som aldri dukket opp, men ikke for de tre neste flyene jeg mistet på grunn av dette, selv om de hørte til det samme selskapet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer