Skrev hitlåt om uhyggelig møte med to mannlige produsenter

Hun kalles en popsensasjon. Selv mener Sigrid Solbakk Raabe (22) hun er en knalltøff gründer fra Sunnmøre.

INTERNASJONAL SENSASJON: Med låter som «Don`t Kill My Vibe» og «Stranger» har Sigrid Solbakk Raabe (22) fra Ålesund fått fans over hele verden og gjestet de største amerikanske talkshowene. 8. mars kom debutalbumet «Sucker Punch». Foto: Agnete Brun
INTERNASJONAL SENSASJON: Med låter som «Don`t Kill My Vibe» og «Stranger» har Sigrid Solbakk Raabe (22) fra Ålesund fått fans over hele verden og gjestet de største amerikanske talkshowene. 8. mars kom debutalbumet «Sucker Punch». Foto: Agnete Brun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Musikkbransjen er som denne restauranten: Det er et sirkus hele greia. Det er helt craaazy, sier Sigrid Solbakk Raabe så rolig at bare trykket på a-en i siste ord røper hvordan de siste par åra har vært.Siden låten «Don`t Kill My Vibe» ble sluppet internasjonalt i 2017, har artisten Sigrid vært en komet på pophimmelen. Nylig havnet 22-åringen på Forbes’ liste over de 30 viktigste under 30 år i europeisk underholdningsbransje, og i fjor vant hun den prestisjefylte prisen BBC Music Sound of 2018. Debutalbumet «Sucker Punch» kom 8. mars.Magasinet møter henne på restauranten Pincho Nation i Oslo, der dekorpapegøyer dingler fra ringer og sirkuseffekter dominerer interiøret. Uka før spilte hun på talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert» og holdt online-konsert for Billboard, begge i New York. Før oppvarmingsjobb for George Ezra i England, har hun noen dager i Oslo. Resten av året skal hun promotere, spille solokonserter og være oppvarmingsartist i den europeiske delen av verdensturneen til popgruppa Maroon 5.Sigrid tar en slurk fra vannflaska hun har med overalt for å dempe slimdannelse i lungen og ivareta stemmen.- Av og til kjenner jeg at livet mitt er så surrealistisk at det er vanskelig å ta stilling til. Det er så langt fra hvordan jeg vokste opp.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer