Skrev hitlåt om uhyggelig møte med to mannlige produsenter

Hun kalles en popsensasjon. Selv mener Sigrid Solbakk Raabe (22) hun er en knalltøff gründer fra Sunnmøre.

INTERNASJONAL SENSASJON: Med låter som «Don`t Kill My Vibe» og «Stranger» har Sigrid Solbakk Raabe (22) fra Ålesund fått fans over hele verden og gjestet de største amerikanske talkshowene. 8. mars kom debutalbumet «Sucker Punch». Foto: Agnete Brun
INTERNASJONAL SENSASJON: Med låter som «Don`t Kill My Vibe» og «Stranger» har Sigrid Solbakk Raabe (22) fra Ålesund fått fans over hele verden og gjestet de største amerikanske talkshowene. 8. mars kom debutalbumet «Sucker Punch». Foto: Agnete BrunVis mer

- Musikkbransjen er som denne restauranten: Det er et sirkus hele greia. Det er helt craaazy, sier Sigrid Solbakk Raabe så rolig at bare trykket på a-en i siste ord røper hvordan de siste par åra har vært.Siden låten «Don`t Kill My Vibe» ble sluppet internasjonalt i 2017, har artisten Sigrid vært en komet på pophimmelen. Nylig havnet 22-åringen på Forbes’ liste over de 30 viktigste under 30 år i europeisk underholdningsbransje, og i fjor vant hun den prestisjefylte prisen BBC Music Sound of 2018. Debutalbumet «Sucker Punch» kom 8. mars.Magasinet møter henne på restauranten Pincho Nation i Oslo, der dekorpapegøyer dingler fra ringer og sirkuseffekter dominerer interiøret. Uka før spilte hun på talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert» og holdt online-konsert for Billboard, begge i New York. Før oppvarmingsjobb for George Ezra i England, har hun noen dager i Oslo. Resten av året skal hun promotere, spille solokonserter og være oppvarmingsartist i den europeiske delen av verdensturneen til popgruppa Maroon 5.Sigrid tar en slurk fra vannflaska hun har med overalt for å dempe slimdannelse i lungen og ivareta stemmen.- Av og til kjenner jeg at livet mitt er så surrealistisk at det er vanskelig å ta stilling til. Det er så langt fra hvordan jeg vokste opp.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisa og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisbelønte reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

6 MÅNEDER*

Påskekupp

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449,-/6mnd) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

Prøveperiode*

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 1 kr per måned. 0,03 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/mnd) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6måneder) (99kr/mnd).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.