Du leser nå Dagbladet Pluss

Skur i særklasse

Beliggenheten er prima, maten det samme. Det er bare å legge turen til nyåpnede Skur 33 - hvis du får bord.

Populær nykommer: Nytt sted langs Akershusstranda, med mye italienskinspirerte fiske- og sjømatretter på menyen. 

 Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Populær nykommer: Nytt sted langs Akershusstranda, med mye italienskinspirerte fiske- og sjømatretter på menyen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

- Beklager, vi har helt fullt i kveld.

Hovmesterens stemme var blid, men bestemt. Den samme tilbakemeldingen hadde Robinson fått flere ganger før. Men når nøden er størst, må man ta sjanser. Så Robinson og Fredag bestemte seg denne dagen for å møte opp uanmeldt og se om ting ordnet seg. Det gjorde det. For etter et kvarters ventetid i baren - som ga dem god tid til å studere det røffe, men samtidig elegante interiøret - ble de plassert på et par høye barstoler ved et av de runde bordene langs veggen. Kanskje ikke ideelt for en lang aften med italiensk-inspirerte delikatesser, men som Fredag bemerket: de var ikke der for å teste møblementet.

Beliggenheten til den tidligere lagerbygningen på tuppen av utstikkeren på Festningskaia er fantastisk, perfekt for utepils når det er solskinn og medvind. Men folka bak Skur 33, for øvrig de samme som driver den italienske suksessen Baltazar på Kirkeristen, satser på helårsdrift, noe denne delen av byen kan trenge. Spesielt hvis det ligger alvor bak truslene om å gjøre solsiden av havnebassenget til en reell Aker Brygge-konkurrent.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.