Populær nykommer: Nytt sted langs Akershusstranda, med mye italienskinspirerte fiske- og sjømatretter på menyen. 

 Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
Populær nykommer: Nytt sted langs Akershusstranda, med mye italienskinspirerte fiske- og sjømatretter på menyen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / DagbladetVis mer

Skur i særklasse

Beliggenheten er prima, maten det samme. Det er bare å legge turen til nyåpnede Skur 33 - hvis du får bord.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Beklager, vi har helt fullt i kveld.

Hovmesterens stemme var blid, men bestemt. Den samme tilbakemeldingen hadde Robinson fått flere ganger før. Men når nøden er størst, må man ta sjanser. Så Robinson og Fredag bestemte seg denne dagen for å møte opp uanmeldt og se om ting ordnet seg. Det gjorde det. For etter et kvarters ventetid i baren - som ga dem god tid til å studere det røffe, men samtidig elegante interiøret - ble de plassert på et par høye barstoler ved et av de runde bordene langs veggen. Kanskje ikke ideelt for en lang aften med italiensk-inspirerte delikatesser, men som Fredag bemerket: de var ikke der for å teste møblementet.

Beliggenheten til den tidligere lagerbygningen på tuppen av utstikkeren på Festningskaia er fantastisk, perfekt for utepils når det er solskinn og medvind. Men folka bak Skur 33, for øvrig de samme som driver den italienske suksessen Baltazar på Kirkeristen, satser på helårsdrift, noe denne delen av byen kan trenge. Spesielt hvis det ligger alvor bak truslene om å gjøre solsiden av havnebassenget til en reell Aker Brygge-konkurrent.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn