Slakter ekspert på mobilstråling

Walter Krauss' bok om mobilstråling full av feil.

INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Den siste tida har franske myndigheter gått inn for å forby mobilbrul på skoler. I USA jobber en ekspertgruppe for å få ned grenseverdiene for mobilstråling. Og i Norge jobber mange aktivister for det samme. Så langt peker forskningen på at mobilstråling ikke skader helsa. Foto: AFP/Tim SLOAN
INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Den siste tida har franske myndigheter gått inn for å forby mobilbrul på skoler. I USA jobber en ekspertgruppe for å få ned grenseverdiene for mobilstråling. Og i Norge jobber mange aktivister for det samme. Så langt peker forskningen på at mobilstråling ikke skader helsa. Foto: AFP/Tim SLOAN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les også: Mener faren ved mobilstråling er mikroskopisk

||| - I DAG KLARER JEG IKKE å holde mobilen lengre enn 10 sekunder ved øret før symptomene kommer, skriver Walter Kraus, forfatter av boka «Mobilstråling», som kom på Spartacus forlag i år.

I boka forteller han om de helseskadelige konsekvenser mobilstråling har. Hans hovedbudskap er at grenseverdiene på mobiltelefoner må settes ned, men at samrøret mellom akademia, industri og strålevernmyndigheter stopper det.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer