Slakter ekspert på mobilstråling

Walter Krauss' bok om mobilstråling full av feil.

INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Den siste tida har franske myndigheter gått inn for å forby mobilbrul på skoler. I USA jobber en ekspertgruppe for å få ned grenseverdiene for mobilstråling. Og i Norge jobber mange aktivister for det samme. Så langt peker forskningen på at mobilstråling ikke skader helsa. Foto: AFP/Tim SLOAN
INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET: Den siste tida har franske myndigheter gått inn for å forby mobilbrul på skoler. I USA jobber en ekspertgruppe for å få ned grenseverdiene for mobilstråling. Og i Norge jobber mange aktivister for det samme. Så langt peker forskningen på at mobilstråling ikke skader helsa. Foto: AFP/Tim SLOAN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Les også: Mener faren ved mobilstråling er mikroskopisk

||| - I DAG KLARER JEG IKKE å holde mobilen lengre enn 10 sekunder ved øret før symptomene kommer, skriver Walter Kraus, forfatter av boka «Mobilstråling», som kom på Spartacus forlag i år.

I boka forteller han om de helseskadelige konsekvenser mobilstråling har. Hans hovedbudskap er at grenseverdiene på mobiltelefoner må settes ned, men at samrøret mellom akademia, industri og strålevernmyndigheter stopper det.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer