Du leser nå Dagbladet Pluss
FORNÆRME?: - Gode venner og kollegaer ga meg veskepenger til bursdagen. Så hva skulle jeg gjøre? Fornærme dem med ikke å kjøpe veske?
Foto: METTE RANDEM
FORNÆRME?: - Gode venner og kollegaer ga meg veskepenger til bursdagen. Så hva skulle jeg gjøre? Fornærme dem med ikke å kjøpe veske? Foto: METTE RANDEM Vis mer

Slik ble jeg en veske-kikker

Etter alle år med H&M og billige plastgreier, skulle også jeg bli ei veskedame.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeg husker en episode på 19-trikken, jeg tror det var juni i 2011: Vis-à-vis meg satt to pene jenter i 16-årsalderen som holdt hver sin luksusveske i fanget. Den ene hadde Mulberry, den andre en Céline-veske. Eller var det Chloé?

Jeg stemplet straks småripsene som milliardærdøtre fra Smestad vest, av typen «jeg drar kortet, pappa betaler», før de begynte å snakke sammen på klingende sunnmøring og spurte etter Bogstadveien.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer