Slik er de ekte englene

Her er Dagbladets engleskole.

SLIK SER MÄRTHAS ENGEL UT: Dette er en av englene som er med i den nye boka til prinsessen. Men forfatterne understreker at engler kan være så mangt: - Englene har uendelige former og fasonger. De kan komme til oss som et lys, i menneskeskikkelse, i dyreskikkelse, som englene på et glansbilde eller
som et kjærlighetsfylt nærvær, skriver forfatterne. Foto: SCANPIX
SLIK SER MÄRTHAS ENGEL UT: Dette er en av englene som er med i den nye boka til prinsessen. Men forfatterne understreker at engler kan være så mangt: - Englene har uendelige former og fasonger. De kan komme til oss som et lys, i menneskeskikkelse, i dyreskikkelse, som englene på et glansbilde eller som et kjærlighetsfylt nærvær, skriver forfatterne. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| FØR EN SUPERKJENDIS ble opptatt av engler var medieoppmerksomheten de fikk dalende. Men i virkeligheten har englene vært på fremmarsj i Norge de siste 20 årene. Englekort, englebøker og engleskoler er ingenting nytt, og prinsesse Märtha Louises åndelige oppvåkning er en del av denne trenden.

De nyreligiøse kretsene er til dels kristne eller kristeninspirert, og Märthas engler er ikke rarere enn de autoriserte englene, tvert om er likhetstrekkene med kristendommens engler slående.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer