Slik er de ekte englene

Her er Dagbladets engleskole.

SLIK SER MÄRTHAS ENGEL UT: Dette er en av englene som er med i den nye boka til prinsessen. Men forfatterne understreker at engler kan være så mangt: - Englene har uendelige former og fasonger. De kan komme til oss som et lys, i menneskeskikkelse, i dyreskikkelse, som englene på et glansbilde eller
som et kjærlighetsfylt nærvær, skriver forfatterne. Foto: SCANPIX
SLIK SER MÄRTHAS ENGEL UT: Dette er en av englene som er med i den nye boka til prinsessen. Men forfatterne understreker at engler kan være så mangt: - Englene har uendelige former og fasonger. De kan komme til oss som et lys, i menneskeskikkelse, i dyreskikkelse, som englene på et glansbilde eller som et kjærlighetsfylt nærvær, skriver forfatterne. Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| FØR EN SUPERKJENDIS ble opptatt av engler var medieoppmerksomheten de fikk dalende. Men i virkeligheten har englene vært på fremmarsj i Norge de siste 20 årene. Englekort, englebøker og engleskoler er ingenting nytt, og prinsesse Märtha Louises åndelige oppvåkning er en del av denne trenden.

De nyreligiøse kretsene er til dels kristne eller kristeninspirert, og Märthas engler er ikke rarere enn de autoriserte englene, tvert om er likhetstrekkene med kristendommens engler slående.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer