Slik er katten Astrids hemmelige liv

Vi tilkalte en kattefilosof og en zoolog og satte spionkamera på Astrid (4) – for å avsløre sannheten om pus.

DOBBELTLIV: Hva gjør kjæledeggen vår når vi ikke ser henne? Med overvåkningsutstyr i pelsen skal Astrid gi et unikt innblikk i livet som katt. Foto: Hørn H. Moen
DOBBELTLIV: Hva gjør kjæledeggen vår når vi ikke ser henne? Med overvåkningsutstyr i pelsen skal Astrid gi et unikt innblikk i livet som katt. Foto: Hørn H. Moen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ASTRID! PSSS, PSS, PSS! ASSSSTRID! Hvor er hun hen? Hvorfor kommer hun ikke? Familiens mest egenrådige medlem kan ikke være på rømmen denne morgenen. En helt spesiell gjest er i anmarsj og det er Astrid han skal besøke. Da tar det seg dårlig ut at hun har gått i dekning i en busk. Eller gjemt seg under terrassen til naboen.

– Hei! Har du sett Astrid? Naboen ser på meg med flakkende blikk. Jeg forklarer andpustent: – Ja, altså katta vår? Den som er langhåret, makrellfarget, med striper? Hun skal til konsultasjon hos filosof, skjønner du. Så det haster å få kloa i henne.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer