Slik er katten Astrids hemmelige liv

Vi tilkalte en kattefilosof og en zoolog og satte spionkamera på Astrid (4) – for å avsløre sannheten om pus.

DOBBELTLIV: Hva gjør kjæledeggen vår når vi ikke ser henne? Med overvåkningsutstyr i pelsen skal Astrid gi et unikt innblikk i livet som katt. Foto: Hørn H. Moen
DOBBELTLIV: Hva gjør kjæledeggen vår når vi ikke ser henne? Med overvåkningsutstyr i pelsen skal Astrid gi et unikt innblikk i livet som katt. Foto: Hørn H. Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ASTRID! PSSS, PSS, PSS! ASSSSTRID! Hvor er hun hen? Hvorfor kommer hun ikke? Familiens mest egenrådige medlem kan ikke være på rømmen denne morgenen. En helt spesiell gjest er i anmarsj og det er Astrid han skal besøke. Da tar det seg dårlig ut at hun har gått i dekning i en busk. Eller gjemt seg under terrassen til naboen.

– Hei! Har du sett Astrid? Naboen ser på meg med flakkende blikk. Jeg forklarer andpustent: – Ja, altså katta vår? Den som er langhåret, makrellfarget, med striper? Hun skal til konsultasjon hos filosof, skjønner du. Så det haster å få kloa i henne.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer