MODERSKIPET: Kjøkkenet hjemme hos Tone Eva og Gjert Ingebrigtsen i Sandnes har vært samlingspunkt for mange diskusjoner i årenes løp. Dattera Ingrid 13 (med ryggen til) og Elisabeth Asserson (18), kjæreste med Jakob Ingebrigtsen, går også inn og ut.
MODERSKIPET: Kjøkkenet hjemme hos Tone Eva og Gjert Ingebrigtsen i Sandnes har vært samlingspunkt for mange diskusjoner i årenes løp. Dattera Ingrid 13 (med ryggen til) og Elisabeth Asserson (18), kjæreste med Jakob Ingebrigtsen, går også inn og ut.Vis mer

Slik er kvinnene bak Ingebrigtsen-suksessen

Han kan rope så høyt han vil. Gjert er ikke lenger den viktigste personen i livet til Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen

2018 var året da familien Ingebrigtsen brøt lydmuren. Mer enn én million TV-seere fulgte på det meste i høst sesong to av dokumentarserien om brødrene Henrik, Filip og Jakob, gjennom oppturer og nedturer, på treningsleirer og i store stevner, samtidig som de også fikk bli med på hotellrommet og hjem til Sandnes. Der, i et tilsynelatende evig rogalandsk pissregn, har brødrene trent seg opp under ledelse av den egenrådige, frittalende og – vil antakelig noen mene – den lett diktatorisk anlagte Gjert Ingebrigtsen, deres far og selvutdannede trener.

Det hele kulminerte med at tre brødre, for første gang i historien, kvalifiserte seg til én og samme finale i et friidrettsmesterskap, og at den yngste av dem, 17 år gamle Jakob Ingebrigtsen, vant to sensasjonelle gull under EM i Berlin i august. Da Jakob noen uker senere stilte opp i et friidrettsstevne i Bergen, måtte han evakueres ut av stadion i bil som en annen popstjerne, bort fra horden av hylende fans.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

UKE

Prøveperiode*

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 0 kr per uke. 0 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55/uke)) når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per kvartal. 2,77 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

60% rabatt**

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 180 kr per 6 måneder. 1 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449 kroner/6 måneder) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter gratisperioden (55kr/uke).
  • **Fornyes til normalpris etter gratisperioden (449kr/6 mnd)
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.