Slik er kvinnene bak Ingebrigtsen-suksessen

Han kan rope så høyt han vil. Gjert er ikke lenger den viktigste personen i livet til Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen

MODERSKIPET: Kjøkkenet hjemme hos Tone Eva og Gjert Ingebrigtsen i Sandnes har vært samlingspunkt for mange diskusjoner i årenes løp. Dattera Ingrid 13 (med ryggen til) og Elisabeth Asserson (18), kjæreste med Jakob Ingebrigtsen, går også inn og ut.
MODERSKIPET: Kjøkkenet hjemme hos Tone Eva og Gjert Ingebrigtsen i Sandnes har vært samlingspunkt for mange diskusjoner i årenes løp. Dattera Ingrid 13 (med ryggen til) og Elisabeth Asserson (18), kjæreste med Jakob Ingebrigtsen, går også inn og ut. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

2018 var året da familien Ingebrigtsen brøt lydmuren. Mer enn én million TV-seere fulgte på det meste i høst sesong to av dokumentarserien om brødrene Henrik, Filip og Jakob, gjennom oppturer og nedturer, på treningsleirer og i store stevner, samtidig som de også fikk bli med på hotellrommet og hjem til Sandnes. Der, i et tilsynelatende evig rogalandsk pissregn, har brødrene trent seg opp under ledelse av den egenrådige, frittalende og – vil antakelig noen mene – den lett diktatorisk anlagte Gjert Ingebrigtsen, deres far og selvutdannede trener.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer