Slik er maktbalansen i senga

Hun forsøker å gjette hvordan han vil at hun skal være i senga istedenfor å uttrykke egne behov. Han blir usikker på hva hun vil og leder derfor an.

HEMMER NYTELSEN: Mange kvinner synes de har for store eller for små pupper, magen er for rund, baken for bred, eller lårene er for tykke, og snarere enn å
fokusere på egen nytelse er de opptatt av å skjule dette for partneren sin. Foto: NTB Scanpix/ Shutterstock
HEMMER NYTELSEN: Mange kvinner synes de har for store eller for små pupper, magen er for rund, baken for bred, eller lårene er for tykke, og snarere enn å fokusere på egen nytelse er de opptatt av å skjule dette for partneren sin. Foto: NTB Scanpix/ Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tilbake på 1990-tallet beskrev unge menn ofte en god elskerinne som aktiv og initiativtagende. Når de ikke uttrykte at de ville ha en kjærlig og omsorgsfull kvinne i senga, var det trolig fordi menn tok disse egenskapene ved kjønn for gitt.

I dag er bildet endret. Kvinner flest vet at de skal være aktive, initiativtagende, kreative og lekne i senga for å bli oppfattet som en seksuelt kompetent partner for mannen. Og det å bli oppfattet som seksuelt inkompetent er knusende for selvbildet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer