Slik får du nytt kjøkken

Nordmenn er europamestere i oppussing. Kristine Larsen (24) og Ole Kristian Langaunet (30) totalrenoverte to kjøkken på tre år.

Nytt på Tyholt: Kristine og Ole Kristian hadde allerede pusset opp én leilighet da de flyttet til Tyholt. Der tok de ansvaret for hver sine rom, og kjøkkenet falt på Kristine. Åpne hyller gir mer luft til rommet enn tette overskap.Kjøkkenet er det rommet vi oftest pusser opp i norske hjem, med et snitt på 80.000 kr hver i året.
Nytt på Tyholt: Kristine og Ole Kristian hadde allerede pusset opp én leilighet da de flyttet til Tyholt. Der tok de ansvaret for hver sine rom, og kjøkkenet falt på Kristine. Åpne hyller gir mer luft til rommet enn tette overskap.Kjøkkenet er det rommet vi oftest pusser opp i norske hjem, med et snitt på 80.000 kr hver i året. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da paret solgte sin gamle nyrenoverte leilighet i Trondheim sentrum for to år siden og flyttet til Tyholt, fordelte de rommene som skulle oppgraderes mellom seg. Hun fikk ansvar for utforming og planlegging av kjøkkenet.

- Vi har selvfølgelig vetorett på hverandres ideer, men god arbeidsfordeling er nøkkelen, sier Kristine Larsen.

Kjøkkenet i den nykjøpte leiligheten var trangt, med liten benkeplass og dårlige skapløsninger. Den ene inngangen til rommet ble tettet igjen for å få plass til den store gasskomfyren ektemannen insisterte på å ha. Samtidig utvidet de åpningen mellom spisestue og kjøkken. For å få et luftigere inntrykk, droppet Kristine overskap og satset på en åpen hylle på den ene langveggen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer