Nytt på Tyholt: Kristine og Ole Kristian hadde allerede pusset opp én leilighet da de flyttet til Tyholt. Der tok de ansvaret for hver sine rom, og kjøkkenet falt på Kristine. Åpne hyller gir mer luft til rommet enn tette overskap.Kjøkkenet er det rommet vi oftest pusser opp i norske hjem, med et snitt på 80.000 kr hver i året.
Nytt på Tyholt: Kristine og Ole Kristian hadde allerede pusset opp én leilighet da de flyttet til Tyholt. Der tok de ansvaret for hver sine rom, og kjøkkenet falt på Kristine. Åpne hyller gir mer luft til rommet enn tette overskap.Kjøkkenet er det rommet vi oftest pusser opp i norske hjem, med et snitt på 80.000 kr hver i året.Vis mer

Slik får du nytt kjøkken

Nordmenn er europamestere i oppussing. Kristine Larsen (24) og Ole Kristian Langaunet (30) totalrenoverte to kjøkken på tre år.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Da paret solgte sin gamle nyrenoverte leilighet i Trondheim sentrum for to år siden og flyttet til Tyholt, fordelte de rommene som skulle oppgraderes mellom seg. Hun fikk ansvar for utforming og planlegging av kjøkkenet.

- Vi har selvfølgelig vetorett på hverandres ideer, men god arbeidsfordeling er nøkkelen, sier Kristine Larsen.

Kjøkkenet i den nykjøpte leiligheten var trangt, med liten benkeplass og dårlige skapløsninger. Den ene inngangen til rommet ble tettet igjen for å få plass til den store gasskomfyren ektemannen insisterte på å ha. Samtidig utvidet de åpningen mellom spisestue og kjøkken. For å få et luftigere inntrykk, droppet Kristine overskap og satset på en åpen hylle på den ene langveggen.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn