Slik fyller du forholdet med kjærlighet

Man trenger ikke å gi så mye, bare det blir gitt med kjærlighet.

Irritasjon eller kjærlighet: En stressende hverdag kan føre til mye irritasjon i forholdet. Bjørk Matheasdatter gir deg noen råd for hva du bør gjøre for å fylle forholdet med kjærlighet i stedet. Foto: Shuterstock / NTB Scanpix
Irritasjon eller kjærlighet: En stressende hverdag kan føre til mye irritasjon i forholdet. Bjørk Matheasdatter gir deg noen råd for hva du bør gjøre for å fylle forholdet med kjærlighet i stedet. Foto: Shuterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Veska mi gnagde mot skuldra. Etter en lang dag kjentes den mye tyngre ut enn da jeg gikk hjemmefra om morgenen. Snart skulle jeg sette den fra meg og gå i gang med middagen. I det jeg tok sats for å forsere trappetrinnene opp mot huset, hørte jeg en lyd. Det var en god lyd.

Jeg kikket rundt meg. Hvor kom den fra? Jeg så opp. Da så jeg mannen min stå og kakke på kjøkkenvinduet, mens han kikket ned på meg og smilte. Jeg forsto at han var glad for å se meg.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer