Slik gikk det med Karina, som ikke visste om hun kom til å fylle 20 år

Er den yngste innsatte i Bredtveit kvinnefengsel.

HAR FYLT 20: Før sommerens varmebølge nådde luftegårdene på Bredtveit, var Karina mest opptatt av hvordan hun kunne få tilgang på stoff inne i fengselet, og hvor mye hun skulle ruse seg når hun enten rømte eller slapp ut igjen. Hun snakket om mulighetene for å utvide sin kriminelle kompetanse, og hevdet at ei framtid uten rus og kriminalitet var uaktuell.

Denne morgenen glimrer disse samtaleemnene med sitt fravær på det gule besøksrommet.
HAR FYLT 20: Før sommerens varmebølge nådde luftegårdene på Bredtveit, var Karina mest opptatt av hvordan hun kunne få tilgang på stoff inne i fengselet, og hvor mye hun skulle ruse seg når hun enten rømte eller slapp ut igjen. Hun snakket om mulighetene for å utvide sin kriminelle kompetanse, og hevdet at ei framtid uten rus og kriminalitet var uaktuell. Denne morgenen glimrer disse samtaleemnene med sitt fravær på det gule besøksrommet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fange nummer 1841 kommer med lette, lydløse skritt nedover en tom korridor i den gamle fengselsbygningen på Oslos østkant.

Joggeskoene er hvite, jakka knall rød. Håret er nyfarget og satt opp med strikk og hårbånd. I linningen på joggebuksa har hun festet en skritteller. Det er begrenset hvor mange kilometer man får gått i disse korridorene, men Karinas mål er 10 000 skritt om dagen.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer