Slik holder de sammen

Erfarne par forteller hemmeligheten på Valentindagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERNIE OG HONEY giftet seg i 1946. Bernie forteller:

- Mye av det nye nå, om skilsmisseraten, separasjoner og folk som ikke gifter seg, det foregikk før også, det ble bare ikke snakket om. Det kan hende det er mer av det nå, men det jeg vet ikke. Jeg vet ikke hvorfor folk blir negative til hverandre etter å ha vært gift i mange år og fått barn. Det er vanskelig å forstå. Kanskje det er vanskelig for meg å forstå fordi det ikke har skjedd med oss. Vi klarer alltid å holde oss i samme bane, uansett hvilke småting som dukker opp så blir vi enige.

EKTEPARET FRA BRONX, New York er en del av en ny utstilling som ligger på nettsiden Long Married Couples. Utstillingen As Long As We Both Shall Live: Long-Married Couples in America kan man også gå og se i New York i dag, på selveste Valentindagen, og fram til 24. februar.

Fotograf Robert Fass har reist rundt i hele USA siden 1997 for å ta bilder og snakke med par som har vært gift i mer enn 40 år. Det startet med foreldrene hans, som hadde vært gift i 47 år. De yngste er i 50-åra, de eldste nesten hundre. Det viktigste spørsmålet han har lett etter svar på er selvsagt «Hva får et forhold til å vare?»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer