Slik lager du den beste gryteretten som finnes

Du skal ikke gråte over spilt vin.

Boeuf bourguignon: - Når høsten kommer, kjenner jeg sulten på den store, varmende gryta. Og da setter jeg av tid, ofte en hel dag, forteller Andreas Viestad.
Boeuf bourguignon: - Når høsten kommer, kjenner jeg sulten på den store, varmende gryta. Og da setter jeg av tid, ofte en hel dag, forteller Andreas Viestad. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hva er den beste gryteretten som finnes? Du skal være ganske vegetarisk - eventuelt må du ha god tilgang på nyslakta haner - for ikke å være enig i at svaret er boeuf bourguignon.

Retten er en klassiker, full av franske paradokser: sofistikert, samtidig ganske enkel. Tidskrevende, men ikke spesielt arbeidskrevende. Tørst på dyr vin, men best med billig kjøtt. Tung og mettende, samtidig umulig å ikke forsyne seg av en andre og tredje gang.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer