Slik lager du juleribbe

Det er egentlig ganske sprøtt at vi spiser det til jul.

Slik lager du juleribbe
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan ble det ribbe? Hvorfor ble én ganske spesifikk del av en av klodens mer enn åtte millioner arter, nærmere bestemt stykket mellom kammen og buklisten på Sus scrofa domesticus, altså tamgrisen, til nordmenns foretrukne julemiddag?

Ribba er nesten fraværende 364 av årets dager, men for mer enn halvparten av oss er den blitt en ubrytelig tradisjon når vi spiser årets viktigste måltid.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.



PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer