Slik lager du pizza med ostepop

Det meste er lov når du lager pizza på amerikansk.

OSTEPOP PÅ PIZZAEN: Lyst til å lage amerikansk pizza med kjøttboller, cheddarsaus og ostepop? Oppskrift finner du nederst i saken.
OSTEPOP PÅ PIZZAEN: Lyst til å lage amerikansk pizza med kjøttboller, cheddarsaus og ostepop? Oppskrift finner du nederst i saken. Vis mer
Publisert

Da min farfar vokste opp her på sørspissen av Norge, var det harde kår. Hver dag var et slit, fra morgen til kveld, og hvis tæringen ikke tok deg, hadde du ikke stort mer enn slit og mer slit å se fram til.

Med mindre du dro til Amerika. Så det var det folk gjorde. Knapt noe sted i Norge hadde så mange utvandrere. Og som en følge av dette: Knapt noe sted i Norge hadde så mange tilbakevandrere. Etter noen år som «floorlegger over there», kunne man reise tilbake med «trunken» full av daler og starte et nytt liv.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer