<strong>OSTEPOP PÅ PIZZAEN:</strong> Lyst til å lage amerikansk pizza med kjøttboller, cheddarsaus og ostepop? Oppskrift finner du nederst i saken.
OSTEPOP PÅ PIZZAEN: Lyst til å lage amerikansk pizza med kjøttboller, cheddarsaus og ostepop? Oppskrift finner du nederst i saken. Vis mer

Slik lager du pizza med ostepop

Det meste er lov når du lager pizza på amerikansk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da min farfar vokste opp her på sørspissen av Norge, var det harde kår. Hver dag var et slit, fra morgen til kveld, og hvis tæringen ikke tok deg, hadde du ikke stort mer enn slit og mer slit å se fram til.

Med mindre du dro til Amerika. Så det var det folk gjorde. Knapt noe sted i Norge hadde så mange utvandrere. Og som en følge av dette: Knapt noe sted i Norge hadde så mange tilbakevandrere. Etter noen år som «floorlegger over there», kunne man reise tilbake med «trunken» full av daler og starte et nytt liv.

Høstkampanje! LES PLUSS TIL ADVENT FOR 1 KRONE

Nyt høsten med alle våre artikler.HØSTKAMPANJE

LES TIL ADVENT

1 kr*

(Fornyes til 249,-/kvartal)

1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • *Abonnementet fornyes til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Kampanjen gjelder til og med mandag 28.september

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer