Slik lager du pizza med ostepop

Det meste er lov når du lager pizza på amerikansk.

OSTEPOP PÅ PIZZAEN: Lyst til å lage amerikansk pizza med kjøttboller, cheddarsaus og ostepop? Oppskrift finner du nederst i saken.
OSTEPOP PÅ PIZZAEN: Lyst til å lage amerikansk pizza med kjøttboller, cheddarsaus og ostepop? Oppskrift finner du nederst i saken. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da min farfar vokste opp her på sørspissen av Norge, var det harde kår. Hver dag var et slit, fra morgen til kveld, og hvis tæringen ikke tok deg, hadde du ikke stort mer enn slit og mer slit å se fram til.

Med mindre du dro til Amerika. Så det var det folk gjorde. Knapt noe sted i Norge hadde så mange utvandrere. Og som en følge av dette: Knapt noe sted i Norge hadde så mange tilbakevandrere. Etter noen år som «floorlegger over there», kunne man reise tilbake med «trunken» full av daler og starte et nytt liv.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer