Slik lager du rask og god dessert

Andreas Viestad er ganske slapp på lage dessert, men gjør det likevel - fordi han er glad i kona si.

Rask sjokolademousse: At vi har hjelpemidler som stavmikseren blir sjeldent benyttet i oppskrifter. Ikke denne gangen. Foto: Mette Randem
Rask sjokolademousse: At vi har hjelpemidler som stavmikseren blir sjeldent benyttet i oppskrifter. Ikke denne gangen. Foto: Mette Randem Vis mer
Publisert

Hvor mye har matlagingen endret seg de siste hundreårene? Da forrige tiårs pådrivere for en mer vitenskapelig innstilling til kokekunsten så på hvordan man faktisk lager mat, ristet de på hodet, rev seg i håret og klagde over at folk lagde mat som om de levde i middelalderen.

Nesten ingenting har endret seg siden vi levde i huler, sukket de, og introduserte et high-tech-kjøkken med pulver, skum, alginater og alle slags tekniske innovasjoner. Det var gøy en stund.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.