Slik lager du sjømaten til og med barna spiser

Det gikk som det skulle. Ingen klaget. Snarere tvert imot.

MARERITTET: Andreas Viestad er fast bestemt på å unngå familiemarerittet som oppstår ved middagsbordet når ungene plutselig vil at alt skal være som hjemme, og klager og pirker i maten. Foto: Mette Randem
MARERITTET: Andreas Viestad er fast bestemt på å unngå familiemarerittet som oppstår ved middagsbordet når ungene plutselig vil at alt skal være som hjemme, og klager og pirker i maten. Foto: Mette Randem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men dere vet at på Zanzibar spiser man fisk hver dag?

- Hver dag?

- Ja, hver eneste dag.

Jeg skulle på en jobb på Zanzibar, i noen hektiske dager skulle jeg følge opp restauranten til en venn av meg i Stone Town. Og som bonus skulle hele familien komme på besøk etterpå, for late dager på den vakre krydderøya i Det indiske hav.

Det er så familievennlig som det kan være, vennlige folk, vennlig klima og all verdens tid til å være sammen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer