Slik lager du spiselige julegaver

Gi bort gode gaver for ganen i år.

Publisert
Sist oppdatert

Hjemme hos Ann Kristin Wang (44) har familien kokkeverksted.

I ei lita skål på det store spisebordet i et kråkeslott på Kråkerøy ligger de fineste skiver av tørket jordbær. De smaker mye og godt. Ved siden av står et glass med tørkede appelsinskiver.

Matstylist og kokebokforfatter Ann Kristin Wang (44) har deigen klar

til det som skal bli to store, grove focacciaer med sunne frø på. Den perfekte vertinnegave - eller julegave hvis du lager dem på formiddagen og leverer på døra på julaften.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer