Slik lever de med og trener opp supersanser

Å mangle en sans behøver ikke å være en begrensning. Det kan også gi hjernen helt nye muligheter. Bare spør Henning Knudsen (23) og Anne-Line Lønnbu Kirste (32).

SENSITIVISTER: Henning Knudsen er blind og Anne-Line Kirstie er døv, men selv uten en viktig sans blir de likevel omtalt som supersansere, fordi de bruker de sansene de har bedre enn folk flest. Foto: Nina Hansen
SENSITIVISTER: Henning Knudsen er blind og Anne-Line Kirstie er døv, men selv uten en viktig sans blir de likevel omtalt som supersansere, fordi de bruker de sansene de har bedre enn folk flest. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Den store bygningen der borte, den roper at den er der, sier Henning Knudsen (23).

Gjennom trafikkaoset i Oslo sentrum holder han godt tempo bortover gata. Lyden fra den hvite stokken hans, suset fra bilene, og skrittene og stemmene rundt ham viser vei. Alle lydene reflekteres i omgivelsene, og blir til et bilde av gata inne i hodet hans.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer