Slik røyker du skjell på grillen

Vel hjemme har vi en overflod av skjell, og jeg – som vanligvis foretrekker dem så enkelt tilberedt som mulig – må variere for at vi ikke skal gå lei, skriver matskribent Andreas Viestad. Her er hans beste oppskrifter.

RØYKLAGT: Skjell, spesielt hjerteskjell, men også østers og blåskjell, har en fin sødme. Den sødmen blir understreket hvis man røyker skjellene.
RØYKLAGT: Skjell, spesielt hjerteskjell, men også østers og blåskjell, har en fin sødme. Den sødmen blir understreket hvis man røyker skjellene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer