Slik skaper billige, bleike tomater sommer på kjøkkenet

Her kommer sola!

RØD KJÆRLIGHET: Selv vintertomater kan bli sødmefylte smaksbomer. Gi dem litt næring, salt, sukker og en tur innom ovenen, og de framastår som en ny sommer.
RØD KJÆRLIGHET: Selv vintertomater kan bli sødmefylte smaksbomer. Gi dem litt næring, salt, sukker og en tur innom ovenen, og de framastår som en ny sommer. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Følger du sesongene? Jeg kjenner knapt et matinteressert menneske som ikke ville svare «ja» på det spørsmålet. Jeg gjør det i hvert fall. Og jeg gjør det med glede. Bare tenk på hvor godt det er med årets første nypoteter eller makrell på sommeren. Sopp og elg på høsten. Skrei på vinteren. Asparges på våren, dyr og deilig. Eller ramsløk, gratis og stram.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer