Slik slåss du mot trollene på arbeidsplassen din

De kan temmes - med litt trening.

INGEN FRYKT: Espen Askeladd var ikke redd for troll. Det behøver ikke du være heller, verken for troll eller for mennesker som kanskje ikke vil deg vel. Foto: NTB SCANPIX
INGEN FRYKT: Espen Askeladd var ikke redd for troll. Det behøver ikke du være heller, verken for troll eller for mennesker som kanskje ikke vil deg vel. Foto: NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Magasinet): «Dersom du hogger i min skog, skal jeg drepe deg!» sa trollet. Da Per hørte det, kastet han øksen og la på vei hjem igjen det beste han kunne. Han kom rent andpusten hjem og fortalte det som hadde hendt ham; men faren sa han var et harehjerte; trollene hadde aldri skremt ham fra å hogge da han var ung, mente han. Faren var ikke særlig imponert over måten denne situasjonen ble håndtert på, men vi kan forstå Per godt både fordi det er fryktelig ubehagelig å møte ett troll som presser og truer, men også fordi han ikke hadde blitt advart om at det fantes troll. Kunnskap er makt. Vår personlige gjennomslagskraft og evne til å motstå uetisk press, er direkte relatert til vår suksess her i livet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer