<strong>BRYGGEN I BERGEN:</strong> De åtte millionene Idar Vollvik sier han og kona tapte på Ludo-konkursen er lite mot milliardtapet på børsen etter Chess-salget i 2005. Foto: Eivind Senneset
BRYGGEN I BERGEN: De åtte millionene Idar Vollvik sier han og kona tapte på Ludo-konkursen er lite mot milliardtapet på børsen etter Chess-salget i 2005. Foto: Eivind Senneset Vis mer

Slik tapte han 2,4 milliarder kroner. - Jeg ga faen, sier Idar Vollvik

Konkursen har gjort Idar Vollvik (49) enda mer sulten på suksess.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Idar Harry Vollvik krysser brusteinsdekket på Fisketorget med lette steg. Smiler om kapp med sola som skinner fra en skyfri himmel.

Man skulle ikke tro han nettopp har gått på sin alle første konkurs. 54 firma har han vært involvert i. Flere av disse har hatt konkursspøkelset hengende over seg.

Ni ganger er han begjært personlig konkurs. Men dette er altså første gangen et av selskapene hans faktisk har blitt slått konkurs.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer