Slik tar du best vare på kjærligheten

Vi har så lett for å glemme at også kjærligheten trenger vedlikehold.

FOREBYGGING: - At forebygging virker bedre enn reparasjon burde ikke være noen overraskelse, slik er det jo også med kroppen, huset og bilen, skriver Bjørk Matheasdatter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
FOREBYGGING: - At forebygging virker bedre enn reparasjon burde ikke være noen overraskelse, slik er det jo også med kroppen, huset og bilen, skriver Bjørk Matheasdatter. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I høst stengte jeg kontoret og la ut på en kjærlighetsreise rundt omkring i landet vårt. Det var Riksteatret som spurte om jeg ville bli med på turné for å holde kjærlighetskurs. Forespørselen kom etter at jeg tidligere i år ga ut ei bok om hvordan vi kan ta vare på kjærligheten.

Jeg takket ja til tilbudet fra Riksteatret fordi jeg mener kjærligheten har mye større sjanse for å overleve om vi behandler den som noe fint å ta vare på, enn om vi ser den som et problem som skal løses. De parforholdene som blir dårlige har jo som regel også vært gode en gang.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer